Bio Tuner BT9

 

USB liittimellä 

Sähkörentoutuslaite, joka johtaa rentouttavaa mikrovirtaa kehoon korvanipukoiden kautta.

Bio Tuner Laite johtaa rentouttavaa energiaa kehoon, korvanipukoihin asetettujen korvaklipsielektrodien kautta. Näillä mikrovirta-energiapulsseilla näyttää olevan perustavaa laatua olevia tasapainottavia vaikutuksia ja ne saattavat kehon kokonaisvaltaisen rentoutuksen ja hyvinvoinnin tilaan.

Verrattuna moneen muuhun rentoutusmenetelmään, BioTunerin käyttö ei vaadi käyttäjältään mitään. Useimmat käyttäjät kuvaavat kokemustaan miellyttäväksi.

Monet BioTunerin  hyödyt näyttävät olevan kumulatiivisia ja tulevan esille 1-4 viikon kuluessa. Muutos on spontaania ja vaivatonta ja sen vaikutukset voivat olla monella tapaa elämänlaatua parantavia. BioTunerin  uusin malli, BT9, on lajinsa ehdotonta kärkeä ja uuden vuosituhannen teknologiaa. Se tuottaa yli 500 harmonista, elimistölle edullista taajuutta sisällytettynä jokaiseen tuhannesosasekunnin pulssiin. Valittavissa on kuusi moodia, kaksi eri pulssin leveyttä ja Maapallon resonanssitaajuus (Schumann-taajuus) 7,83 Hz lisätaajuutena.

3 vuoden takuu.

 

Erityisominaisuuksia

         Kvartsikideohjattu, tarkka mikroprosessoriohjattu aaltomuotogeneraatio.         Sisäänrakennettu 20 minuutin ajastin.         Matalan paristojännitteen ilmaisin ( punainen  valo ja äämimerkki).         Virtapiirin ilmaisin: keltainen valo syttyy vain kun tarvittava kontakti on olemassa.         Vihreä valo  ilmaisee valitun moodin.  USB liitin. 

 

Sähköiset spesifikaatiot

Tehovaatimukset:          Yksi 9V alkaliparisto. Ulostulospesifikaatiot:         Maksimi <1,5 mA huippu, ~40V huipusta huippuun tyypillisellä 4 kohm kuormalla. Minimi <~ 10uA, 10V huipusta huippuun. Ulostuloimpedanssi ~20kohm.   Muokattua suorakulma-aaltoa nopealla nousuajalla (alle 1us).  Yli 500 harmonista taajuutta sisällytettynä jokaiseen pulssiin, havaittuna spektrianalysaattorin taajuusalueella (ei aika-alueella). 1000 Hz (+/-1%) kanttiaaltoa pulssimoduloituna 111.11 Hz (+/-1%) kanttiaallolla. Aaltomuodot ovat kvartsikideohjattuja täsmällisen taajuuden tuottamiseksi. Kuusi käyttömoodia. Käyttö 9V tasavirta-alkaliparistolla, käyttöjännitteen alaraja ~5.2V. Pariston tyhjentyminen: minimi ~4mA 9 Voltilla, maksimi 30mA täydellä ulostulolla.         Automaattinen ulostulon katkaisu 20 minuutin kuluttua, digitaalisesti ohjattuna. Pulssit ovat kaksivaiheisia (AC) ilman DC offset biasointia. Ulostulo on muuntajakytketty, niin että tasavirtaa ei pääse elektrodeihin. Negatiivisten ja positiivisten pulssien algebrallinen summa on nolla. Matalan paristojännitteen ilmaisin. Matala paristojännite ilmaistaan punaisen led-valon palamisella ja äänimerkillä, kun pariston jännite putoaa alle 5.2V. Ulostulo estetään jos paristojännite on riittämätön.

BioTuner BT8 on RoHS (Restriction of Hazardous Substances) EU direktiivi 2002/95/EC mukainen. Ei sisällä vaarallisia ja ympäristölle haitallisia aineita kuten lyijy (Pb), elohopea (Hg), cadmium (Cd), heksavalentti kromi (Cr(VI)), polybromattuja bifenyylejä  (PBB) tai polybromattuja difenyyieettereitä(PBDE).

Laite ei ole lääkintälaite. Sitä ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitoon Suomessa.

 

Bio Tuner BT9 hinta: 295,00 € 

Hinta sisältää arvonlisäveroa 24%

 

TARJOUS (KAIKKI SETIT):

  

Hyvinvointiohjelma-setti: Hopeapulsaattori SP7 + Magneettipulsaattori MP6 + Otsonaattori WOZ5

4 kohdan hyvinvointiohjelma / protokolla laitteet (3 laitetta) yhtäaikaa ostettuna. 

Hinta: EUR 1050,00   

Sis. ALV 24%

 

Neljä toisiaan tukevaa toimintaa yleisen terveyden edistämiseen:

1. Kehon mikropulsointi (Hopeapulsaattori)

2. Sykkivän magneettikentän käyttö (Magneettipulsaattori)

3. Ionisen kolloidihopeaveden käyttö (Hopeapulsaattori)

4. Otsonoidun veden käyttö (Otsonaattori)

 

Hyvinvointi & Rentoutus Setti:

Sisältää Hyvinvointiohjelma-Setin + Bio Tuner BT9 sähkörentoutuslaitteen. 

Hinta: EUR  1300,00

Sis. ALV 24%

 

Premium Setti:

Sisältää Hyvinvointiohjelma-Setin + Bio Tuner BT9 laitteen + LightWorks Setin.

Hinta: EUR 1870,00 

Sis. ALV 24% 

 

LightWorks LW2 -setti

Sisältää LW2 LightWorks -laitteen ja 3 käsipidikettä (puna/infrapuna, sininen/vihreä ja keltainen/oranssi)

Hinta: EUR 730,00

Sis. ALV 24% 

 

© Copyright SynerKi

 The opinions stated are the views of Synerki Corp and do not represent the opinion of SOTA Instruments. The SOTA units are classified as Consumer Products designed to be used as part of a Wellness Lifestyle. The SOTA units are not medical devices nor are they intended to diagnose, treat or cure any medical or health condition. The use, safety or effectiveness of the SOTA units, has not been approved by any government agency. Please consult a health practitioner for any medical or health condition. Results are not typical.


Hinta: 295.00€