Otsonoitu juomavesi – luonnollinen hapettaja

Kun kuuluisa amerikkalainen fysiikan tohtori oli jo tuonut maailmalle edellä mainitut sähkölaitteensa, hän alkoi tutkia kuinka kehoa voisi parhaiten auttaa pääsemään eroon vapautuvista kuona-aineista. Tutkimuksensa tuloksena hän päätyi otsoniin – kuplivaan otsoniin vesilasissa. Hän suunnitteli jälleen pienen, kotikäyttöisen, edullisen ja kaikkien saatavilla olevan laitteen.  Otsonaattori valmistaa otsonia suoraan huoneilmasta käyttäen edistyksellistä Tesla kylmäkorona/kylmäplasma -teknologiaa. Näin erillisiä happipulloja ei tarvita, eikä prosessissa myöskään synny haitallisia typpiyhdisteitä.

Luonnossa otsonia muodostuu 20-30 km korkeudessa ilmakehässä ja pieniä määriä maan päällä ukkosmyrskyissä, vesiputouksissa ja vuoristoissa.

Otsoni on hapen kaikkein voimakkaimmin hapettava muoto. Se on kolmiatominen, aktiivinen happimolekyyli O3, joka luovuttaa herkästi kolmannen atominsa hapetusreaktioissa. Se on voimakas puhdistaja tappaen bakteereja ja sieniä 5000 kertaa tehokkaammin kuin kloori. Se pystyy myös puhdistamaan 99% teollisuuden orgaanisista ja epäorgaanisista kemiallisista myrkyistä mukaan lukien mm. rikkijätekaasut, PCB ja DDT. Sen käyttö juomaveden puhdistuslaitoksilla on lisääntynyt nopeasti, mm. Helsingin juomavesi puhdistetaan otsonilla.

Otsoni ei säily vedessä pitkään, joten otsonin virkistävän ja puhdistavan vaikutuksen saamiseksi elimistöön, on otsonoitu vesi nautittava mahdollisimman ”tuoreena”. Hapetusreaktiossa otsoni palautuu normaaliksi hapeksi O2 ja lopputuotteena syntyy vettä (H2O) ja hiilidioksidia (CO2), jotka huuhtoutuvat ulos  luonnollisesti.  Otsonivettä tulisi nautti 2-3 lasillista joka päivä.

Virallinen lääketiede kuitenkin vaikenee.

Copyright SynerKi