Ioninen Kolloidihopeavesi: Unohdettu Ihmeaine

Kuva: Hopeakolloidi/ioni-vettä voidaan valmistaa kotioloissa helposti ja halvallaKuva: Hopeakolloidi/ioni-vettä voidaan valmistaa kotioloissa helposti ja halvallaLaitteen keksijä kertoo miten hän eräänä yönä heräsi oivallukseen, kuinka laadukasta ionista kolloidihopeavettä  / hopeakolloidivettä voitaisiin kotioloissa valmistaa sähköisesti elektrolyysillä, helposti ja halvalla. Hän oli tiennyt, kuinka hopeaa oli käytetty laajasti aikaisemmin ennen antibioottien keksimistä. Hän kehitti laitteen ja julkaisi sen toimintaperiaatteen. Näin alkoi monien kotikäyttöisten kolloidihopeavesilaitteiden valmistus, joissa käytetään 99,99 prosenttisen puhtaita hopeapuikkoja, tislattua vettä ja sähkövirtaa. Tällä yhdistelmällä saadaan täysin epäpuhtauksista vapaata hopeavettä.

Kolloidihopea ei ole uusi keksintö. 1900-luvun alussa  sitä käytettiin yleisesti erilaisiin pöpöihin. Siihen viitataan usein luonnon pöpöntappajana. Sen valmistusta (ei sähköisesti) pidettiin kuitenkin hyvin hankalana ja kalliina. Elektrolyyttisesti valmistettu puhdas ioninen hopeakolloidi-vesi sisältää ainoastaan tislattua vettä ja mikroskooppisen pieniä sähköisesti positiivisesti varautuneita hopeahiukkasia. Hopea on alkuaine. Alkuainetta ei voi patentoida. Kuka tahansa voi valmistaa satoja litroja laadukasta ionista kolloidihopeavettä hopeaa itselleen erittäin edullisesti kotioloissa.

Mikä on "kolloidisuuden" ja "ionisuuden" merkitys? Kehon tärkeimmät nesteet, veri ja lymfaneste, ovat luonteeltaan kolloidisia ja ionisia. Kehon on helpointa hyödyntää juuri tässä muodossa olevia aineita. Kolloidisuus ja ionisuus tarkoittavat hienojakoisen aineen sekoittumista toiseen aineeseen, sähköisen varauksen kautta. Nykyisillä kolloidihopealaitteilla saadaan aikaan hyvin hienossa muodossa olevaa hopeaa. Hiukkaset ovat niin pieniä, että ne eivät keräänny.   

Copyright SynerKi