Yarra-Yarra päänhierontalaite

Yarra-Yarra päänhierontalaite on tehokas terapeuttinen instrumentti. Se auttaa stressin ja kipujen lievityksessä, sekä stimuloi ja aktivoi positiivisia energioita kehossamme. Kokemus on yllättävä ja miellyttävä.

Vanhimmat versiot tästä traditionaalisesta päänhierontalaitteesta on Australian aboriginaalien 40 000 vuotta vanhassa kulttuurissa.  He käyttivät samantyyppistä laitetta, joka oli tehty pienen puun juurakosta. Vaikka nykyään Yarra-Yarra päänhierontalaite valmistetaan metallista, teho on säilynyt ennallaan.

Australian aboriginaalit käyttivät Yarra-Yarra päänhierontalaitetta aktivoidakseen salattuja voimia ja mystisiä energioita pyhissä uskonnollisissa rituaaleissaan ja seremonioissaan (Corroboree) ja ottaakseen yhteyttä Esi-isiin Uniajassa (Dreamtime, joka on aineeton aika ennen maan luomista) päähieronnan avulla. Heidän mytologiansa ja uskomuksiensa mukaan päänhierontalaite toimii eräänlaisena kosmisena antennina ja johtimena joka avaa, vahvistaa ja stimuloi kehon omia energiakeskuksia (chakroja), energiavirtoja ja energiakenttiä.

Kun Yarra-Yarra  päänhierontalaite liukuu kevyesti pitkin päänahkaa, laitteen 12 haaraa tai ”sormea” hierovat hermopäitä, akupunktiopisteitä ja akupunktiomeridiaaneja mahdollistaen vaivattoman syvärentoutuksen. Stressi tuntuu sulavan olemattomiin. Vapautuvat endorfiinit  lievittävät (niska ja hartiaseudun) lihasjännityksiä, kipuja ja särkyjä. Pään alueen verenkierto vilkastuu stimuloiden ajatusprosesseja ja hiusten kasvua.

Tyypillisesti Yarra-Yarra päänhierontalaite antaa erittäin miellyttävän kutkuttavan, säkenöivän ja kihelmöivän sähköisen energiatuntemuksen koko kehoon päästä varpaisiin. Tunne muistuttaa ”kylmiä väreitä” tai ihon menoa ”kananlihalle”.

Yarra-Yarraa liikutellaan tai sivellään kevyesti päänahassa hitaasti ja hellävaraisesti pitkin vedoin edestakaisin ylös-alas  liikkein, hiusten ollessa auki.  Päänhierontalaite soveltuu käytettäväksi myös polviin, kyynärpäihin, olkapäihin ja nilkkoihin sekä koko kehon akupunktiomeridiaanien aktivointiin sivelemällä hellävaraisesti vartaloa, käsiä  ja jalkoja akumeridiaanien mukaisesti. Laitteen tyvipäätä voi käyttää kipu-, triggeri- ja akupisteiden paineluun. Myös Intialainen päähieronta.

Yarra-Yarra päänhierontalaitteessa on 12 ruostumatonta terästä olevaa haaraa, joissa turvalliset ”liukkaat” päänahalla hellävaraisesti liukuvat muovikärjet. Kosketus on pehmeä ja herkkä. Ennen käyttöönottoa haaroja voi hieman taivuttaa ulospäin painamalla kovalla pallomaisella esineellä (esim. tennispallolla) tyvestä haarojen sisäpuolelta, jos ne tuntuvat olevan liian supussa.  Puhdistus alkoholilla tai miedolla saippuavedellä.

Yksi koko. Sopii kaikille.  Erinomainen lahjaidea jokaiselle.

Hanki Yarra-Yarra päänhierontalaite itsellesi, ystävillesi tai myy eteeenpäin asiakkaillesi.

Jos ostat useamman kerralla säästät postimaksuissa.Hymyilevä

Ota yhteyttä ja kysy myös tukkuhintojamme (suoraan maahantuojalta).

© Copyright SynerKi

 

Hinta sisältää arvonlisäveroa 24%

Hinta: 5.00€